Bo Ingvar Svensson

Mitt författarskap består, förutom skrivandet, att formge böckerna, ta fotografierna och att marknadsföra böckerna. Till min hjälp har jag ett antal verkligt duktiga, omtänksamma och positiva människor. Svenne Dahlström, originaliserar böckerna och är utrustad med ett tålamod som är världsunikt. Matin Saldert, som sköter hemsidan och ger mig en massa goda råd om den moderna marknadsföringen. Lasse Saldert, redigerar bilderna i böckerna med en bildförståelse som är unik. Janne”Smeen” Persson och Göran Helldin är mina rådgivare.

Får jag frågan om vad i mitt sjuttiotvååriga liv jag tyckt varit absolut mest inspirerande att arbeta med, kommer jag att svara att författa. De senaste tjugo åren är det landsbygden, skogen, ängarna och grusvägarna som serverat mig alla de ord och meningar som jag efter hemkomsten till Lilla Lökagården, skrivit in i det pågående dokumentet. Alltså! Jag älskar boendet högt uppe på skånska Söderåsen. Ett bättre inspirationsboende finns inte.

Som vid de tidigare boksläppen följer nu en spännande tid. Hur tas min nya bok emot? Tänk om det blir som med förra boken I motocrosslegenders spår, den som Svensk Bibliotekstjänts lektör gav högsta poäng och alla de fina recensioner specialpressen gav boken. Ja, euforin for omkring i mitt huvud ibland. Redan nu har jag fått några riktigt fina ord om min nya bok: – En eloge Bosse att du vågar tänka utanför bokboxen, ännu en annorlunda bok från honom. Jag streckläste den ända till halvtvå i natt!”