På 658 sidor visas bilder du aldrig sett. Läs om våra svenska motocrosslegenders liv på och utanför banan fram till 1970, händelser som det aldrig tidigare berättats om.

Bill Nilsson 

Gunnar Johansson  

Sten Lundin 

Rolf Tibblin 

Torsten Hallman

[

scroll

Visst kan vi tala om succé för världens mest unika motocrossbok

Nu kan du beställa världens mest unika motocrossbok. En så djup inblick i våra världsmästares liv har aldrig presenterats!

Med fler än femhundra sålda böcker inser vi nu att sannolikheten att sälja slut upplagan på 900 ex har ökat. Vi är oerhört glada att så många tidningar har uppmärksammat boken och strött lovord om den. Tack alla ni redaktörer!

Nu kör vi ut i ”nästa spår” och låter vår bokbindare Bernd Spanowsky tillverka den exklusiva versionen av boken. Om ca en månad kommer vi att presentera världens absolut mest exklusiva bokverk där varje ex blir handsignerat av Torsten Hallman. Endast femtio exemplar kommer att tillverkas.

Jag, Göran Helldin och vår eminente originalare Svenne Dahlström känner väl till hur oerhört stort intresset är för vår svenska motocrosshistoria och har därför
bestämt oss för att erbjuda vår målgrupp affischer, trycksaker och filmer i ämnet.
Givetvis startade vi med ”tungviktaren”, alltså vår bok, därefter har vi tänkt oss att erbjuda affischer tryckta i en numrerad och begränsad upplaga. Eftersom det finns ett fullständigt unikt filmmaterial med intervjuer med Bill Nilsson och Sten Lundin har vi också för avsikt att ta fram DVD:er där du får se och höra de livs levande.

”Motocrossens tungviktare”, ett 3,5 kg tungt bokverk på 650 sidor

Störst är glädjen för mig att jag kunnat skriva denna bok, därför att jag för flera decennier sedan fick förmånen att lära känna ”originalpersonalen” på de företag jag berättar om i boken. Jag kom då också i kontakt med deras fabriksförare och blev således vän även med dem. Massor av intervjuer och filminspelningar gjordes och med allt detta originalmaterial som grund, har jag kunnat bidra med ett stycke äkta svensk motocrosshistoria genom att skriva boken I motocrosslegenders spår. Boken är en biografi om våra legenders liv på och utanför motocrossbanan.

Bokens omfattning hade ej varit möjligt utan vår fyrfaldiga världsmästare Torsten Hallmans och vår tvåfaldiga världsmästare Rolf Tibblins enastående engagemang. Viktigt deltagande har också Bilder i Syd i Landskrona varit, som möjliggjort att 80 % av bokens bilder aldrig publicerats.

Priset för boken blir 1200 kr + frakt.

Exklusiv version För er som söker det där alldeles speciella erbjuds en speciell utgåva i skinnband, handbunden av Bokbindare Bernd Spanowsky. Detta verk kommer att signeras och numreras, dels av formgivaren / författaren samt av Torsten Hallman. Endast i etthundra exemplar!